Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ekokampaamopalvelut

MEILLE TULLESSA VOIT LUOTTAA SIIHEN, ETTÄ LIIKKEESSÄ EI KÄYTETÄ LAINKAAN NS. SYNTEETTISIÄ AINEITA TYÖSKENTELYSSÄ.  OLEMME SITOUTUNEET VAIN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIIN, KASVIPERÄISIIN TUOTTEISIIN. TÄSTÄ TUNNUSTUKSENA MEILLE ON MYÖNNETTY LAHDEN  KAUPUNGIN YMPÄRISTÖTOIMIALAN  VUODEN 2015  YMPÄRISTÖTEKIJÄ-TITTELI . OLEMME PÄIJÄT-HÄMEEN AINOA EKOKAMPAAMO TÄLLÄ HETKELLÄ, JOKA TYÖSKENTELEE PELKÄSTÄÄN EKOTUOTTEILLA.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolissa, rauhallisen musiikin soidessa. Hiuksiin levitetään kasviperäinen öljy sekä eteerisiä öljyjä, jotka valitaan hiuspohjan, hiusten laadun  ja ihmisen perusteella. Hieronnan aikana käsitellään selkä, hartioita, kädet, pää sekä kasvoja. Hoidon aikana käytetty öljy  pestään lopuksi pois. Kesto n. 45 min.

Hoito rentouttaa, auttaa poistamaan lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Intialainen päähieronta on olennainen osa  hiustenhoitoa.

Hieronta voidaan tehdä kasvivärin tai hoidon yhteydessä, jolloin hinta edullisempi. Hieronta voidaan tehdä myös ilman öljyjä jolloin palvelun kesto 30min

Hinta: 
öljyillä tehtynä 48,00 , ilman öljyä  30,00

Intialainen päähieronta öljyillä  ja  savi/merilevähoito  68,00

 
Energialeikkaus

Energialeikkaus on enemmän kuin hiustenleikkaus. Leikkaus aloitetaan intialaisella päähieronnalla öljyillä ja hiukset leikataan tietyllä tekniikalla  paikalleen, huomioiden hiusten luonnollinen laskeutuminen. Tarkoituksena on tehdä harmoninen ja toimiva leikkaus. Tällöin et joudu laittamaan hiuksiasi arjessa. Leikkauksen aikana hiusta kammataan enemmän. Hiukset tuntuvat kuohkeilta ja joidenkin asiakkaiden mielestä jopa kasvavat nopeammin. Aikaa varataan 105min

Hinta:
85,00 

 
Kasvivärjäys

Kasvivärjäys tehdään kasvijauheilla . Kasvijauheet sekoitetaan keitettyyn veteen. Kemiallisia aineita ei käytetä lainkaan värjäyksessä. Kasvivärien tuoksut ovat yrttisiä. Intialainen päähieronta värjäyksen yhteydessä "kypsentää" värin paremmin, koska oma keho lämmittää värin. Voit valita lisäpalveluista tämän ajanvarauksen yhteydessä.

Jos asiakas haluaa siirtyä synteettisten väriaineiden jälkeen kasviväreihin, hiuksiin täytyy tehdä savi- tai merileväpuhdistus, jotta irtoavat silikonit ynnä muut jäänteet saataisiin hiuksesta pois.  Jos varaat aikaa ensimmäiseen kasviväriin kirjoita viestiin hieman lähtötilannettasi. 

Kasviväreillä pystyy sävyttämään oman hiuksen väriä lämpöisemmäksi, tummemmaksi tai kirkastamaan. Vaalentamaan kasvivärit eivät pysty, koska on kyse luonnontuotteista. 

Harmaan peittoon ja rajumpaan tummennukseen vaaditaan tuplavärjäys, jolloin aikaa menee enemmän. Asiakkaan on myös mahdollista lähteä kotiin värit päässä ja pestä kotona toinen väri pois. Kasviväreissä vaikutusajat ovat pidempiä.

Hinta:
Kasviväri, lyhyet hiukset (hiukset alle 10 cm) 85,00
Kasviväri, puolipitkät hiukset 95,00
Kasviväri, pitkät hiukset 105,00 

Extrapitkät                       110,00
Kasvivärin yhteydessä tehtävä tuplavärjäys, savi- tai merilevähoito + 28,00
Jos asiakas lähtee värit päässä kotiin - 10 % värin  hinnasta

Leikkaus ei kuulu hintaan.

Kysy kosmetologin hoitoja värin vaikutusajaksi. 

Savivaalennus

La Cordier tai Maa-savivaalennus on luonnonmukainen vaalennuskeino vaalentaa hiuksia. Lopputulokset ovat kirkastavia, eivät niin vaalentavia mitä ns. perinteiset vaalennusvärit ovat. Vaalennus tapahtuu yleensä raidoittamalla. Jos sinulla on hiuksissa vanhaa tummaa synteettistä väriä, emme tee savivaalennusta. Kuitenkaan edelliset vaaleat raidat eivät ole este savivaalennukselle. 

Kuvia töistämme näet instagram-tilillämme #ekokampaamopiparminttu

Hinta:
Lyhyet hiukset 90,00
Puolipitkät hiukset 100,00
Pitkät hiukset 120,00

Leikkaus ei kuulu hintaan.

 
Hoidot

Hoitoihin on valittu yrtit ja hoitavat aineet halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaikki hoidoissa käytettävät aineet ovat luonnon tuotteita. Kaikkiin hoitoihin voit ottaa lisäksi intialaisen päähieronnan. Hieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa, joka lämmittää hoitonaamiota ja tehostaa sen vaikutusta. 

Hoidon yhteydessä hieronta 28,00 (normaalisti hieronta öljyllä 48,00). 
Myös hiuspohjan harjaus (5,00) sopii kaikkiin hoitoihin.

 

MERILEVÄHOITO

Hoito on syväpuhdistava ja kosteuttava. Merilevä sisältää jodia ja myös  tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita. Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia sekä epäpuhtauksia joita sinne on kerääntynyt. Vaaleiden hiusten väri kirkastuu ja samalla merilevä kosteuttaa hiuksia.Hiukset tuntuvat "kuohkeilta" pitkään hoidon jälkeen.

Merilevähoidon hinta 48,00

 

PUHDISTUSKUURI
Jos haluat varmistaa kasvivärin lopputuloksen onnistumisen, valitse puhdistuskuuri lisäpalveluksi. Jos hiuksesi on kankeat ja "tukkoisen" oloiset muotoilutuotteista, tai epäilet mineraalijäämiä vedessä on puhdistus tarpeellinen. Kampaaja käyttää siihen eri savilajeja tai merilevää. Voit ottaa tämän hoidon myös pelkkänä hoitona halutessasi elinvoimaa ja vahvuutta hiuksillesi tai päänahassa on talirauhasen toiminnan häiriöitä (esim  liika rasvoittuminen)

Värin, hieronnan tai leikkauksen yhteydessä +28,00 pelkästään tehtynä 48,00

 

 

 

Kaikkien palveluiden yhteydessä käytetään vain kasviperäisiä shampoita ja hoitoaineita.

Hinnat sisältävät ALV 24% 

Peruuttamattomasta ajasta lähetämme laskun

Piparminttu Lahti:

Piparminttu Helsinki: