Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ekokampaamopalvelut

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolissa, rauhallisen musiikin soidessa. Hiuksiin levitetään kasviperäinen öljy, joka valitaan hiustyypin ja ihmisen perusteella. Hieronnan aikana käsitellään selkä, hartioita, kädet, pää sekä kasvoja. Hoidon voi ottaa pelkästään öljyllä, joka pestään lopuksi pois. Kesto n. 45 min.

Hoito rentouttaa, auttaa poistamaan lihasjännitystä, vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Intialainen päänhieronta on olennainen osa intialaisten hiustenhoitoa.

Hieronta voidaan tehdä kasvivärin tai hoidon yhteydessä, jolloin hinta edullisempi

Hinta: 
48,00 muiden palveluiden kanssa tehtynä 28,00

 
Energialeikkaus

Energialeikkaus on enemmän kuin hiustenleikkaus. Leikkaus aloitetaan intialaisella päänhieronnalla ja hiukset leikataan tietyllä tavalla paikalleen. Tarkoituksena on tehdä harmoninen ja toimiva leikkaus. Leikkauksen aikana hiusta kammataan enemmän. Hiukset tuntuvat kuohkeilta ja joidenkin asiakkaiden mielestä jopa kasvavat nopeammin.

Hinta:
78,00 

 
Kasvivärjäys

Kasvivärjäys tehdään kasvijauheilla ja kampaajan valitsemilla yrteillä. Liemi keitetään halutun värjäystuloksen mukaan yksilöllisesti. Intialainen päänhieronta värjäyksen yhteydessä "kypsentää" värin paremmin, koska oma keho lämmittää värin.

Jos asiakas haluaa siirtyä synteettisten väriaineiden jälkeen kasviväreihin, hiuksiin täytyy tehdä savi- tai merileväpuhdistus, jotta irtoavat silikonit ynnä muut jäänteet saataisiin hiuksesta pois. 

Kasviväreillä pystyy sävyttämään oman hiuksen väriä lämpöisemmäksi, tummemmaksi tai kirkastamaan. Vaalentamaan kasvivärit eivät pysty, koska on kyse luonnontuotteista. 

Harmaan peittoon ja rajumpaan tummennukseen vaaditaan tuplavärjäys, jolloin aikaa menee enemmän. Asiakkaan on myös mahdollista lähteä kotiin värit päässä ja pestä kotona toinen väri pois. Kasviväreissä vaikutusajat ovat pidempiä.

Hinta:
Kasviväri, lyhyet hiukset (hiukset alle 10 cm) 74,00
Kasviväri, puolipitkät hiukset 88,00
Kasviväri, pitkät hiukset 105,00 
Kasvivärin yhteydessä tehtävä savi- tai merilevähoito + 28,00
Jos asiakas lähtee värit päässä kotiin - 10 % hinnasta

Leikkaus ei kuulu hintaan.

Kysy kosmetologin hoitoja värin vaikutusajaksi. 

Savivaalennus

Savivaalennus, La Cordier on luonnonmukainen vaalennuskeino vaalentaa hiuksia. Lopputulokset ovat kirkastavia, eivät niin vaalentavia mitä ns. perinteiset vaalennusvärit ovat. Vaalennus tapahtuu yleensä raidoittamalla. Jos sinulla on hiuksissa vanhaa synteettistä väriä, emme tee savivaalennusta. Jos hiuksesi ovat kasvivärjätyt tai värjäämättömät, takaamme lopputuloksen olevan onnistunut. Tervetuloa testaamaan. 

Kuvia töistämme näet instagram-tilillämme #ekokampaamopiparminttu

Hinta:
Lyhyet hiukset 74,00
Puolipitkät hiukset 95,00
Pitkät hiukset 115,00

 
Hoidot

Hoitoihin on valittu yrtit ja hoitavat aineet halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Kaikki hoidoissa käytettävät aineet ovat luonnon tuotteita ja jopa syötäviä. Kaikkiin hoitoihin voit ottaa lisäksi intialaisen päänhieronnan. Hieronta vilkastuttaa pintaverenkiertoa, joka lämmittää hoitonaamiota ja tehostaa sen vaikutusta. 

Hoidon yhteydessä hieronta 28,00 (normaalisti hieronta 48,00). 
Myös hiuspohjan harjaus (5,00) sopii kaikkiin hoitoihin.

PUHDISTUSKUURI
Jos haluat varmistaa kasvivärin lopputuloksen onnistumisen, valitse puhdistuskuuri lisäpalveluksi. Jos hiuksesi on kankeat ja "tukkoisen" oloiset muotoilutuotteista, tai epäilet mineraalijäämiä vedessä on puhdistus tarpeellinen. Kampaaja käyttää siihen eri savilajeja tai merilevää. Voit ottaa tämän hoidon myös pelkkänä hoitona halutessasi elinvoimaa ja vahvuutta hiuksillesi

Värin, hieronnan tai leikkauksen yhteydessä +28,00 pelkästään tehtynä 48,00

PERINTEINEN SAVIKAALIHOITO 
Kun haluat tutustua ekokampaajan maailmaan tule ottamaan perinteinen savikaalihoito hiuksillesi. Hoito on erittäin puhdistava sekä ehkäisee päänahan tulehdusta tai muita hiuspohjan ongelmia

Hinta 58,00

 

Kaikkien palveluiden yhteydessä käytetään vain kasviperäisiä shampoita ja hoitoaineita.

Hinnat sisältävät ALV 24% 

Peruuttamattomasta ajasta lähetämme laskun