Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Meistä - näin syntyi Piparminttu

Piparminttu aloitti toimintansa 2013 helmikuussa Rautatienkadulla. Alkuun Piparmintussa tehtiin vielä myös tavallisia kampaamotöitä, mutta pikkuhiljaa siirryttiin täysin ekologiseen linjaan. Ekokosmetologi Teija tuli mukaan liiketoimintaan, jolloin puhkaisimme seinän ja otimme myös viereisen liiketilan haltuun. Hoidot tukivat toisiaan ja yhteistyö on ollut antoisaa. Teijan tarjoamat palvelut mahdollistivat sen, että asiakas pystyi kasvivärin vaikutusajalla ottamaan ihania kasvo-, jalka- tai rentoutushoitoja. Kysyntä ekologisiin palveluihin oli kasvava, jolloin porukkaamme astui Hanna. Hanna suoritti oppisopimuskoulutuksena ekokampaajan ammattitutkinnon ja valmistui vuonna 2016. Hannalla, kuten myös Mintulla on taustalla oma herkistyminen kampaamoalalla käytettäviin aineisiin.

Olemme sitoutuneet toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteisiin. Emme ole allergiavapaita, myös luonnontuotteille voi herkistyä. Materiaali jota viemäreistämme menee luontoon, on ympäristössä hajoavaa. Emme käytä mitään, mikä olisi ympäristölle tai ihmiselle haitallista.  Kaikki tuotteemme ovat kasviperäisiä ekotuotteita. Käytämme foliolappujen sijaan paperisia. Pyrimme suosimaan tuotteita, jotka ovat kasviperäisyyden lisäksi myös luomulaatuisia. Huomioimme tuotteiden eettisyyden. Asiakkaille tarjotaan reilun kaupan kahvia ja luomulaatuisia teelaatuja. Kierrätämme kaiken mahdollisen. Kaatopaikka, energia, muovi, pahvi, sanomalehdet, metallit, lasit ... Käytämme vihreää energiaa. Kaikesta tästä saimme tunnustuksen Vuoden ympäristötekijä 2016, jonka myönsi Lahden kaupungin ympäristötoimiala. 2018 haemme sertifikaattia, jonka myöntää Suomen koulutetut ekokampaajat ry. Sertifikaatti kertoo kuluttajalle yrityksen olevan täysin ekologista linjaa noudattava. Olemme myös Suomen ekoyrittäjien jäsenyritys.

2016 tuli aika ruveta katselemaan uusia tiloja, jotka löytyivätkin Päijänteenkadulta ihanan Kirkkopuiston kupeesta. Uudet tilat avautuivat joulun jälkeen 2016. Tilat ovat valoisammat ja avarammat. Parkkipaikkoja löytyy aina oven edestä ja meille voit tulla myös julkisilla näppärästi. “Ekojengiimme” tuli mukaan vielä Silja 2018, joka erikoistui ekokampaajaksi samasta opinahjosta kuin Minttu ja Hannakin.  Toukokuussa 2018 Minttu avaa ovet Helsinkiin Hietaniemenkadulle, jossa pääasiassa työskentelee.

Tervetuloa viihtymään Piparminttuun!

 

 

Tiedote Piparmintun asiakkaille uuden EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantulosta 25.5 2018

 

 

 

 

 

Piparmintun asiakastietorekisteriä pitää yllä Timma oy (Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki). He vastaavat tietojen suojauksesta ja sen lisäksi tiedot ovat salasanojen takana Piparmintun henkilökunnan käytettävissä.

 

Piparminttu henkilökuntineen toimii tietojen käsittelijöinä ja asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisterissä on asiakkaan nimen lisäksi puhelinnumero ja sähköposti. Näitä tietoja käytetään Piparmintun omaan tiedottamiseen ja markkinointiin. Halutessaan asiakas voi pyytää markkinointikiellon. Sähköpostin antamalla asiakas saa muistutusviestin varaamastaan ajasta. Halutessaan tämänkin voi estää pyytämällä muutosta tietoihin. Asiakastietoihin saatetaan kerätä tietoja myös asiakkaan mahdollisista herkistymisistä ja allergioista, jotta työntekijä osaa varoa mahdollisia haitallisia aineita. Tämä on asiakkaan oman turvallisuuden vuoksi tärkeää. Asiakasrekisteriin tallentuu  mahdolliset ostetut tuotteet, maksetut summat palveluista sekä käyntipäivät.

 

Jos asiakas haluaa, hän voi nähdä kaiken hänestä kerätyn tiedon ottamalla yhteyttä tietojen käsittelijään eli Piparmintun henkilökuntaan tai minttu@piparminttu.fi . Kaikki tiedot voidaan asiakkaan toiveesta myös poistaa asiakastietorekisteristä. Jatkossa varmistamme asiakkailtamme suostumuksen tietojen tallentamiseen.

 

 

 

Piparminttu, Päijänteenkatu 3, 15140 Lahti  puh. 0451049959

 

Piparminttu Lahti:

Piparminttu Helsinki: