Piparminttu
Luonnonmukaista hiustenhoitoa
 

Hiusten pituudet

Tästä ajanvaraukseen Leikkaukset

kampaamoleikkaus 67                                                            

parturileikkaus 30min 38  

parturileikkaus 45min 50                                                                 

mallinmuutosleikkaus 74

Energialeikkaus 105


Hiusten hoidot

merilevä- ja savihoito. 65

Intialainen päähieronta kasviöljyillä 65

ilman öljyä 35

hiusten yrttihoito 65


Kasvivärjäys

palvelu sisältää leikkauksen:

tyvivärjäys 2cm. (lyhyet hiukset) 135

lyhyet hiukset 140

puolipitkät hiukset 150

pitkät hiukset 160

extrapitkät hiukset 175Savivaalennus

palvelu sisältää leikkauksen:

lyhyet hiukset 145

puolipitkät hiukset 155

pitkät hiukset 175

extrapitkät hiukset 190 

Kasvivärillä saa hiuksiin punertavia, erilaisia ruskean sävyjä sekä vaaleaan pohjaan kultaisia sävyjä. Kasvivärillä pystyy tummentamaan, muttei vaalentamaan. Harmaat hiukset se sävyttää kauniisti jättäen hiuksen tummuusaste-erot. Jos toivot mahdollisimman vahvaa peittokykyä kasviväriltä ja lähtötilanteesi on vaalea tai harmaa, niin valitsethan lisäpalveluista tuplavärjäyksen hiusten pituutesi mukaan.  Jos olet ensimmäistä kertaa kasvivärjäyksessä tai käytät muuta kuin luonnonkosmetiikkaa hiuksillesi , suosittelemme alle puhdistuskuurin eli merilevähoidon ennen kasvivärjäystä. Kasviväriseoksessa on kuivattuja kasvijauheita halutun sävyn mukaisesti. Seoksessa on aina hennaa (lawsonia inermis), indigoa tai cassiaa, muuten hius ei värjäänny. Muut seokseen laitetut kasvit antavat sävylle suuntaa. HUOM henna ei ole sama, mitä allergisoiva musta henna, joka ei ole ollenkaan hennaa, vaan käytännössä se on vahvaa synteettistä PPD massaa. Piparmintun käyttämät kasvivärimerkit ovat Cultivators, Radico ja Ekopharma.


Savivaalennus kirkastaa hiuksia muutaman asteen. Savisoodaseos sekoitetaan hapetteeseen ja hiusta voidaan raidoittaa erilaisin tekniikoin tai savivaalentaa kauttaaltaan. Hius säilyy prosessissa hyväkuntoisempana , mitä synteettisen vaalennuksen aikana. Päällekkäisiä käsittelyitä vanhojen käsittelyiden kanssa vältetään. Savivaalennus ei pysty poistamaan synteettistä tummaa väriä tai vahvasti indigoa sisältäviä kasvivärejä.  Tuote on ympäristöystävällisempi vaihtoehto synteettisille vaalennuksille. Piparmintussa käytetään Ekopharma, Maa ja Sunkissed-merkkejä.


Energialeikkaus on palvelukokonaisuus, joka sinun  täytyy kokea! Aloitamme rentouttavalla intialaisella päähieronnalla, jossa käsitellään niska-hartiaseutu , pää,  hieman kasvoja ja korvat. Hieronnan ajaksi ekokampaaja levittää hiuksiin kasviperäisen öljyn ja eteerisiä öljyjä. Ne hoitavat hiuksia ja päänahkaa. Hieronnan jälkeen hiukset pestään ja leikataan erityisellä energialeikkaustekniikalla. Hiuksia kammataan runsaasti leikkauksen aikana, jolloin ne lähtevät kuivamaan. Tietyt otteet toistetaan useasti ja hiusta pyritään leikkaamaan, niin että se laskeutuisi juuri sille parhaalla tavalla. Moni asiakas kokeekin, ettei tarvitse käydä niin usein , koska energialeikkauksen jälkeen hius asettuu pitkään kauniisti. Muotoilusaksia tai veistä ei käytetä leikkauksen aikana.  Käytönnössä hiuksiin tulee kerrostusta, joten jos toivot ehjää latvaa, niin varaa kampaamoleikkaus ja lisää siihen. intialainen päähieronta saadaksesi samanlaisen kokemuksen! Lue lisää energialeikkauksesta Mintun haastattelusta tästä